Marea Britanie: MHRA Asistență privind TPD Conformitate

Vape Maintenance Tips , pentru aceia dintre voi care nu recunosc acest lucru, MHRA reprezintă medicamentele precum și Îngrijire medicală articole Regulator firmă. Ei au de fapt au fost ales ca companie cu capacitatea și, de asemenea, eficiență precum și pentru a a efectua condițiile din Redactare 20. Pentru că de data aceea, ei au au de fapt rele ased un sfat pentru iluminat vânzători , producători și, de asemenea, consumatori din de bază specifici și, de asemenea, din ​​Dintre toate, pentru cei dintre voi care nu recunosc acest lucru, MHRA reprezintă medicamentele precum și luat în considerare medicamente .


Cu toate acestea, un producător NU NEVOIE să facă o notificare dacă:

. a anterioară Marea Britanie alertă pentru particular produs pe care îl importați a a fost trimis
de către producător ,

. producător a de fapt deja a făcut alertă a detaliilor ale un produs care
tu ai re-marcat

După aceea, MHRA face o evaluare în ceea ce privește în ceea ce privește dacă produsul notificare are s-a încheiat în totalitatea și respectă TPD, după aceea lansează toate detaliile care nu sunt confidențiale. (Ceea ce se consideră confidențial depinde de producătorii să determine în timp ce avizul process are loc se produce ).

MHRA necesită notificare 6 luni înainte de un nou-nou produs urmează să apară apare pe piața din Marea Britanie . În timpul perioadei din 20 mai până la 19 noiembrie 2016 new product cereri should trimise la minimum o zi înainte de a fi comercializat pentru prima dată.

Acesta are de fapt chiar mai mult a fost stabilit că un articol pe care a întreprins semnificativ ajustare va va fi luat în considerare un nou-nou produs și va trebuie să supune această proces . Acest se referă la orice tip de schimbare care poate influență corp și constă din unul sau mai multe dintre acestea:

. , dacă există o modificare la calitativă sau cantitativă compoziție din the

conținând nicotină fluid;

dacă există o modificare la cantitate o reumplire cartuș, container sau rezervor deține;

. Dacă există o ajustare la cuprinde sau putere ieșire al un instrument care ar fi cu siguranță

cel mai probabil afect evacuari.

Ce trebuie să știe retailerii au nevoie de obligații

Dacă el se califică ca un producător , este doar doar esențial pentru un vânzător la trimite informații pentru produsele sale care sunt la vânzare.

Magazinele au până 20 mai 2017 pentru a piața lor stoc din articole care nu detaliat.

Vânzări transfrontaliere

Orice fel de organizație marketing către consumatori este necesar să fie înregistrat (a putea fi capabil să arata o verificare a înscriere) pentru vânzări transfrontaliere distanță ( on- linie vânzare) din 20 mai 2016. Aceasta include pentru Marea Britanie serviciu – Europeană Zona (SEE, 28 Membru state + Liechtenstein + Islanda + Norvegia).

Produs Clasificare

guvernul federal din Marea Britanie are de fapt specificat TPD reglementări pentru etichetare produse . Inexpensive vape mods descrie termenii Dispozitiv Încărcare, Afară Ambalare , Container Încărcare și de asemenea arată cum să respectăm îndeplini europene reglementări.

Producători sunt încurajați la poziție detalii de pe sticla pentru a recunoaște produsul și